Rulada de biscuiti

de Miha in Prajituri, 1 Dec 2009 | 11227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g biscuiti obisnuiti
  • 350 ml lapte condensat
  • 50 g unt
  • 20 g cacao neagra
  • 100 g nuca
  • banane
  • bombonele colorate pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de biscuiti:

Biscuitii i-am macinat cu cacao si nuca. Am adaugat untul topit si laptele condensat.

Compozitia rezultata am intins-o pe o folie de aluminiu bine unsa cu unt. Am pus banane de-a lungul foii si am rulat cu ajutorul foliei de aluminiu.

Am pus deasupra putina glazura de ciocolata si am presarat cu bombonele colorate. Am dat la frigider pana s-a intarit glazura.

TIPS-URI

1

bombonelele colorate se pot inlocui cu nuca macinata sau nuca de cocos

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Miha 1

02.12.2009, 22:46

Da Michelle, am incercat-o. Link-ul din reteta e catre reteta ta.

Miha 1

02.12.2009, 22:48

Rivka, pozele sunt facute dupa ce-am taiat rulada, dar nu-mi mai aduc aminte la ce interval. Eram prea in priza atunci ca sa-mi aduc aminte. Dar s-a pastrat destul de bine pana au venit invitatii.

Miha 1

02.12.2009, 22:51

Aaa...reteta iese si cu lapte simplu, dar adaugi zahar. Laptele condensat pt prajituri nu e acelasi lucru cu cel ce se pune in cafea. E ca o crema, grosut si dulce. E bun de-l mananci cu lingura direct din cutie. Exista si in varianta caramelizata, care e o nebunie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura ''Mami''in forme