Un aperitiv dulce
Acest gen de aperitiv nu place tuturor datorita gustului dulce -sarat
Eu zic ca merita incercat :)
Pieptul de pui il feliem astfel incat sa obtinem bucati cat mai mari
Cu batatorul de snitele batem bucatile de pui si le condimentam cu sare , piper si stropim cu putin ulei ( eu am folosit ulei de arahide)
Pe fiecare bucata de pui asezam fructe confiate , dupa dorinta ( eu am facut o bucata cu caise, una cu curmale si una combinata ) si bucati de cascaval taiate bastonase .
Rulam cu grija si legam cu ata de bucatarie .
Intr-o tava antiaderenta punem putin ulei si asezam rulada .
Dam la cuptor si lasam pana cand se face carnea , dureaza cam 20 minute .
Lasam sa se raceasca si putem felia .
1
ar fi bine ca pieptul de pui sa fie intreg si nu pe jumate , in acest fel a-ti obtine bucati mai mari
2
se poate umple cu orice fructe confiate doriti