Separa albusurile de galbenusuri.
Mixeaza spuma albusurile cu sarea, adaugand treptat zaharul.
Adauga cele doua linguri de apa fierbinte si mixeaza la viteza maxima 30 sec.
Adauga apoi galbenusurile frecate cu uleiul, faina cernuta amestecata cu praful de copt, si omogenizeaza amestecand de jos in sus (nu circular!), usor, usor.
La final adauga confetti.
Intr-o tava de 25/30 cm, tapetata cu hartie de copt, pune amestecul lingura cu lingura si niveleaza cu o spatula.
Da tava in cuptorul preincalzit si coace blatul la foc mic spre mediu timp de 20 de minute.
Il lasi un minut sa se racoreasca apoi il rastorni pe o alta hartie de copt pe care ai presarat zahar tos.
Rulezi blatul cald si il lasi sa se raceasca complet, rulat in hartie.
Il desfaci usor si intinzi pe toata suprafata 3 linguri de dulceata de capsuni.
Mixezi frisca cu smantana si zaharul pudra pana ajungi la consistenta dorita.
Intinzi frisca peste blatul cu dulceata pastrand 2 linguri.
Rulezi strans si dai rulada la rece pentru 30 de minute.
O scoti si cu ajutorul unui cutit intinzi pe toata suprafata frisca ramasa.
Cu ambele maini iei rulada si o invarti pe toate partile intr-o tava in care ai pus confetti, imbracand-o uniform intr-o hainuta multicolora.
Dai rulada la rece si o portionezi dupa o ora.