Rulada cu dulceata de cirese si stafide

de Lau in Dulciuri, 24 Mar 2011 | 3873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 20 g drojdie
  • 200 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • un praf de sare
  • dulceata de cirese
  • stafide
  • 1 ou
  • esenta de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dulceata de cirese si stafide:

Se face maiua din 4 linguri lapte, drojdia, un praf de sare, 2 linguri zahar, 2 linguri faina. Se amesteca bine, se lasa 15 minute pana face basici. Punem faina intr-un castron mai mare, facem gaura in mijloc si adaugam maiaua, restul de zahar si esenta, framantam coca si o lasam o ora pana isi dubleaza volumul.

Intindem o foaie, o ungem cu dulceata adaugam stafide si o rulam. O asezam in tava, o ungem cu oul baut si dam la cuptor pana se rumeneste deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata de cirese si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu rahat, banane si stafide