Rulada cu dulceata

de alinutzika in Prajituri, 19 Iul 2012 | 3720 vizualizari

 

O reteta simpla, dar foarte gustoasa, cu ocazia implinirii unui an a blogusorului meu.

 

INGREDIENTE

Pt blat:

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina

Pt umplutura:

  • un borcanel cu dulceata

Pt glazura:

  • o ciocolata amaruie si 1 lingura de ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dulceata:

Albusurile se bat spuma, apoi se adauga pe rand zaharul. Cand albusurile sunt tari, adaugam pe rand galbenusurile, apoi treptat faina, amestecand usor. Coacem in tava, pe hartie de copt, la 180 de grade, aproximativ 20 de minute. Scoatem tava si lasam prajitura sa se raceasca. Abia apoi o desprindem de hartia de copt. Rece, o intindem pe fata de masa sau un prosop si o ungem cu dulceata preferata. O rulam cat putem de strans,cu ajutorul prosopului, avand grija sa nu se rupa. Topim ciocolata si o amestecam cu uleiul, apoi ornam rulada deasupra. Lasam la rece, preferabil peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Sim0na 1

20.07.2012, 13:04

Multi ani inainte blogului tau! Si daca tot sarbatorim, pap o portie mai mare

alinutzika 1

20.07.2012, 16:52

multumesc!

Calinnicola1997 1

22.07.2012, 15:07

A FACUT SI MAMI AZI SI E SUPER GUSTOASA Felicitarii !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla de rulada cu biscuiti si nuca de cocos, desert perfect pentru zilele speciale