Rulada cu dovleac

de Michelle in Prajituri, 18 Noi 2009 | 7173 vizualizari

 

INGREDIENTE

 Aluat:
  • 2 oua
  • 5 lg zahar
  • 200 ml lapte
  • drojdie cat o nuca
  • 100 ml ulei
  • faina cat cuprinde
Umplutura:
  • dovleac
  • zahar daca e nevoie
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dovleac:

Dovleacul se curata si se razuie, se adauga zahar (daca e nevoie) si scortisoara.

Aluatul se imparte si fiecare bucata se intinde se unge cu dovleacul ras apoi se ruleaza si se aseaza in tava. Apoi se unge cu ou batut si se presara cu zahar.

Se baga la cuptor cca 40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Alba ca Zapada (cu amoniac)