Rulada cu crema de vanilie

de pity19 in Prajituri, 18 Apr 2014 | 3519 vizualizari

 

Mi-am adus aminte ca trebuie folie alimentara abea cand trebuia sa infasor rulada , dar am zis ca nu e nimic daca infasor tot in prosop :))) Chiar a iesit foarte bine! Normal ca daca aveam folie strangea mult mai bine rulada!
Am vazut la MotanLaOale , o reteta de rulada , doar ca a lui avea si gris in blat , eu nu am pus , oricum sunt multumita de rezultat! :)

 

INGREDIENTE

  • BLATUL :
  • 6 albusuri
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • un praf sare
  • un plic praf de copt
  • CREMA :
  • 150 ml lapte
  • 200 ml frisca lichida Hulala
  • 1 plic crema ole de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de vanilie:

Blatul: Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam pe rand zaharul, zaharul vanilat, faina si un plic praf de copt. Tapetam o tava cu hartie de copt, turnam compozitia in tava, intindem bine. Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu, aprox 20-25 de minute .

Crema: Intr-un castron turnam crema Ole, laptele si frisca, mixam bine pana devine o crema tare.

Scoatem blatul usor din foaia de copt, luam un prosop umed, punem blatul pe el, rulam usor, lasam in prosop pana cand blatul s-a racit .

Scoatem blatul din prosop, umplem cu crema de vanilie, rulam intr-un prosop si lasam 2-3 ore asa.

Dupa care se poate servi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de vanilie si banane