Mi-am adus aminte ca trebuie folie alimentara abea cand trebuia sa infasor rulada , dar am zis ca nu e nimic daca infasor tot in prosop :))) Chiar a iesit foarte bine! Normal ca daca aveam folie strangea mult mai bine rulada!
Am vazut la MotanLaOale , o reteta de rulada , doar ca a lui avea si gris in blat , eu nu am pus , oricum sunt multumita de rezultat! :)
Blatul: Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam pe rand zaharul, zaharul vanilat, faina si un plic praf de copt. Tapetam o tava cu hartie de copt, turnam compozitia in tava, intindem bine. Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu, aprox 20-25 de minute .
Crema: Intr-un castron turnam crema Ole, laptele si frisca, mixam bine pana devine o crema tare.
Scoatem blatul usor din foaia de copt, luam un prosop umed, punem blatul pe el, rulam usor, lasam in prosop pana cand blatul s-a racit .
Scoatem blatul din prosop, umplem cu crema de vanilie, rulam intr-un prosop si lasam 2-3 ore asa.
Dupa care se poate servi!