Rulada cu crema de cocos

de Retete cu Margareta Cismasiu in Prajituri, 22 Feb 2015 | 4566 vizualizari

 

Este un desert rapid,dar foarte savuros.Se pote face din biscuiti sau un blat uscat (inca un mod de a refolosi blaturile sau chiar cozonacul ramas),se poate adauga si nuca macinata in blat.Intr-un cuvant,este foarte versatila,avantaj de care am profitat la maxim.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat maro:
  • Un blat uscat cu cacao sau 250gr biscuiti cu cacao,
  • 200gr zahar pudra,
  • esenta de rom,
  • cateva linguri de gem.Eu am folosit gem de prune.
  • Ingrediente crema:
  • 250gr unt,
  • 200gr zahar pudra,
  • 200gr fulgi de cocos,
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de cocos:

 Blatul se rupe bucati si se mixeaza pana se face faramituri.Se adauga zaharul,esenta de rom si se omogenizeaza.Se incorporeaza gemul  pana cand devine o pasta foarte groasa,ca un aluat.                  

Se pudreaza cu fulgi de cocos o folie alimentara si se intinde compozitia de mai sus.                  

Untul se spumeaza,se adauga zaharul,fulgii de cocos si esenta de vanilie.Dupa ce s-a omogenizat bine se intinde peste compozitia maro.           Cu ajutorul foliei se ruleaza apoi se da la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de cocos si caramel