Pentru ca am lipsit o perioada m-am gandit sa nu revin cu mana goala.Am gasit aceasta reteta intr-o revista si mi-am zis sa o incerc.Sunteti cu totii invitati la o portie.
Se separa ouale.Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,zaharul vanilat si galbenusurile.Se bat bine cu mixerul si la sfarsit,se adauga faina si cacaua cernute. Aceasta compozitie se toarna in tava tapetata cu faina si se baga in cuptorul preincalzit.Se coace la 160 grade aproximativ 20-25 min..
Intre timp se prepara crema astfel:se pun galbenusurile intr-un bol impreuna cu zaharul pudra si se mixeaza foarte bine.Se adauga esenta de migdale si branza mascarpone.Se amesteca bine iar la sfarsit se adauga frisca mixata si ea in prealabil.
Foaia de rulada se scoate din tava,se ruleaza si se lasa sa se raceasca,apoi se umple cu crema peste care se presara visinele taiate.Se ruleaza foaia la loc si se orneaza cu ciocolata topita in prealabil pe abur.Pofta buna!