Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
De la revelion am promis ca postez aceasta reteta. ')
Margarina se topeste pe aragaz impreuna cu laptele, se adauga făina deodata, se amestecă bine. Se fierbe ca o ciulama mai groasă. Se lasă să se răcorească şi după aceea se adaugă galbenuşurile şi apoi albuşurile bătute spumă. Se toarnă compoziţia în tava (de aragaz) unsă şi tapetată cu făină. Se coace la foc iute, este gata când se desprinde de pe margini. Se scoate pe un prosop umed şi se rulează repede.
Umplutura: Se căleşte ceapa, se adaugă ciupercile, verdeaţa, sare, piper. Peste aceasta compoziţie se pune 1 lingură de făină desfăcută cu 1-2 linguri smantână.
Se umple coca si se lasa la racit, fara a se mai pune la cuptor.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola