Se pune faina intr-un castron,se toarna cate putin lapte si se amesteca sa nu se faca cocoloase.Se amesteca in continuare,punand tot laptele,pana se obtine o ciulama subtire.Se bat ouale separate,foarte bine,si se amesteca in ciulama,se adauga sare si piper si se bate in continuare(este bine sa folositi mixerul).Se unge cu ulei o tava,se pune hartie pergament unsa si ea cu putin unt,apoi se toarna compozitia si se da la cuptorul incins la 180gC pentru 20 de minute.Nu se lasa sa se coaca prea tare ca sa se poate rula.Cand a crescut si a capatat culoarea galbuie,se rastoarna pe un servet pe care am presarat cascavalul ras.Eu nu am avut,asa ca am folosit parmezan ras.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt impreuna cu feliile de muschi taiate cubulete si ciupercile tocate.Se adauga sare si piper dupa gust si se lasa pe foc pana scade aproape toata zeama,atuci adaugam 1 lingurita de amidon de porumb ca sa se lege compozitia.Dam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat fin.Apoi asezam compozitia pe blat,pe toata suprafata,apoi se ruleaza.Se presara cu cascaval si este gata de servit.