Rulada cu carne de curcan

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 17 Apr 2011 | 5064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de carne de curcan
  • 1 albus
  • cascaval
  • ierburi italiene
  • sare
  • cascaval ras
  • un albus
  • carnati
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne de curcan:

Carnea de curcan am batut-o cu ciocanul, apoi am uns-o cu 3/4 din albusul batut spuma. Am presarat ierburile maruntite, sare si cascavalul ras. Am asezat carnatii si am rulat carnea. Pentru siguranta am legat cu sfoara de jur imprejur si am asezat rulada in tava. Am glazurat rulada cu restul de albus batut. Am asezat tava in cuptor, am adaugat apa si am acoperit tava pentru a nu se arde carnea. Am lasat la 200 grade Celsius si am verificat din timp in timp pentru a nu se evapora complet apa. Cand carnea era aproape facuta am adaugat brocoli si am lasat tava descoperita pentru a se rumeni rulada.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjoale delicioase