Este o rulada de post dar va garantez ca e delicoasa!
mai intai se face crema.se fraca pachetul de margarina cald nu d la frigider,cu zaharul pana acesta se topeste.cand acesta e topit se adauga esenta de vanilie,nuca de cocos si coaja de portocale si se amesteca bine.
biscuitii se dau pe masina de nuca.
apa cu zaharul si cacaoa se pun intr-o cratita si se pun pe foc pana se topeste zaharul.cand e zaharul topit,siropul obtinut se toarna peste biscuitii macinati si se pune si esenta de rom si se amesteca bine(daca biscuitii nu s-au inmuiat bine mai puneti putina apa sau faceti mai mult sirop pentru ca tre sa fie bine inmuiati biscuitii altfel se farama rulada)
se ia jumatate din compozitia de biscuiti si se aseaza pe un ciolofan pe masa si se intinde cu sucitorul o foaie.peste aceasta se pune jumatate din crema.se curata 2 banane si se pune pe capatul de unde incepi sa rulezi banana pe orizontala .daca e prea mult mai taiati dintr-o banana.apoi incepeti sa rulati usor tot presand peste biscuiti bine cu mainile .la urma o inveliti in ciolofanul pe care ati lucrat ,o strangeti bine la capete si o dati la frigider.la fel procedati si cu cea de a 2 a rulada.
a 2a zi se taie rondele si se da prin nuca de cocos.
pofta buna1