4 linguri de zahar 4 galbenusuri de ou si se bat cu mixerul. Intr-un castron separat se amesteca 4 linguri de faina cu 1 lingurita praf de copt. 4 albusuri de ou într-un alt castron, amestecati pana cand se formeaza spuma. Se amesteca în ou albusul de ou indulcit. Amesteca, se adauga incet faina.
Se pune hartie de copt pe tava si se unge cu putin ulei. Se toarna aluatul cu o lingura. Se baga la cuptor, la 170 C si se lasa pana se rumeneste. Dupa ce este copt aluatul il scoateti si il faceti rulou cu hartie de copt unsa cu ulei. Dupa ce ati obtinut ruloul il infasurati cu un prosop umed dar sa fiti atenti sa nu il infasurati prea strans, ca se poate rupe.
Pregatirea cremei: 3 linguri de faina, 4-5 linguri de zahar tos, 2 oua si 1-2 linguri de cacao. Puneti toate aceste ingrediente intr-o craticioara mica si turnati incet lapte rece si amestecati.
Desfaceti acum incet ruloul si turnati multa crema. Mai mult de jumatate din crema trebuie sa o introduceti in rulou. Pe lungimea ruloului se adauga cele 2 banane curatate dupa care il faceti din nou rulou. Dinnautru va iesi crema si o luati cu o lingura si turnati pe deasupra si pe langa rulou. Pe deasupra se pot pune dupa dorinta nuci pisate, fistic sau nuca de cocos.
Puneti la frigider pana se raceste dupa care puteti servi . Pofta buna .