Rulada caramel

de ionela2682 in Prajituri, 5 Oct 2010 | 5272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  •  3 oua ,
  • 3 lg zahar ,
  • 3 lg faina ,
  • 3 lg ulei ,
  • Crema caramel:,
  •  300 ml lapte (1 1/2 cana ),
  •  4 lg zahar ,
  •  4 lg amidon+ 1 lg zahar,
  •  100 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada caramel:

-pentru blat procedam ca la blatul obisnuit,se coace cam 12-15 min,se scoate si se ruleaza strans cu tot cu hartia de copt,

Crema

_4 lg de zahar se pun intr-o cratita si se caramelizeaza,se toarna 1 cana de lapte si se tine pe foc pana se topeste zaharul

-intr-un castron 4 lg amidon cu 1 lg de zahar ,se adauga restul de lapte ( 100 ml)si se amesteca pana se incorporeaza amidonul

-se asaza cratita cu laptele caramel pe baia de abur ,se adauga amestecul de amidon si se tine pana se ingroasa,se lasa la racit
-untul se mixeaza cu 1 lg de zahar pudra ,peste care incepem sa adaugam din crema pusa la recit,amestecand pana se omogenizeaza

- se umple blatul,se ruleaza strans si se da la rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuni