Compozitie:
Bilute :
Glazura :
Compozitie :
Punem cacao, faina, amidonul, vanilia si praful de copt intr-un bol si le amestecam. Se bat albusurile cu mixerul pana se ingroasa putin, se adauga zaharul si mai mixam pana se face ca o bezea. Mixam galbenusurile cu 30g de zahar pana se face o crema. Adaugam in galbenusuri ciocolata topita, mixam bine si adaugam albusurile cate putin pana se omogenizeaza. Se adauga ingredientele uscate si se amesteca bine. Dupa aceea punem toate ingredientele pentru bilutele de cocos intr-un bol. Se amesteca bine si facem niste bilute. Punem folie de copt in tava iar pe margini se unge cu unt. Se pun bilutele in tava si se toarna compozitia peste ele. Dupa aceea le bagam la cuptor timp de 35 de minute, dupa aceea le lasam 10 minute sa se raceasca.
Glazura :
Se pun ingredientele intr-o craticioara si se fac pe bain-Marie si o turnam peste prajitura.
POFTA BUNA !