Anisoara este din Chisinau, dar acum locuieste in strainatate si a tinut sa se alature bucatarasilor, debutind cu aceasta reteta delicioasa ...
Cuptorul trebuie incins pina la temperatura de 180 de grade.
Intre timp batem bine ouale cu sare si adaugam faina putin cite putin , untul topit caldut si laptele pina cind se obtine o compozitie omogena
Tapam tava cu hirtie de copt si o ungem abundent cu unt sau untura .
Turnam compozitia obtinuta si o punem la cuptor sa se coaca timp de 20 minute
Compozitia se ridica putin la suprafata si trebuie sa capete o culoare maronie pe deasupra.
Pina coacem la cuptor , amestecam bine cascavalul ras cu brinza de vaci si putina sare.
Rasturnam pe un prosop de in umed omleta de oua si dezlipim incetisor hirtia de copt, repartizam implutura si o infasuram cu ajutorul prosopului cu mare atentie deoarece rulada este foarte frageda. O lasam sa se raceasca bine.