O prajitura facuta cu ce am avut la indemana.
Pentru rulada
Pentru umplutura
Rulada:
Se bat albusurile pana intepenesc in castron, se adauga pe rand zaharul, praful de sare si faina. (eu pun praf de copt la rulada asta doar cand nu sunt multumita de felul in care am batut albusurile). Se pune hartia de copt pe o tava mare (livrata odata cu cuptorul) se toarna compozitia si se uita la cuptor, in cazul meu la 150 grade, timp de 20 min...timp in care nu deschideti usa cuptorului.
Cand e gata rulada se scoate si se pune, cu tot cu hartie, pe un prosop umed, se ruleaza si se lasa la racit.
Intre timp se trece la crema, in cazul meu e crema de la amandina (cu mai putine galbenusuri). Am topit margarina la microunde, cat sa se moaie, se freaca bine cu galbenusurile, zaharul si esenta de rom.
Nucile le-am caramelizat.
Cand sunt toate gata, se desface rulada, se intinde crema, nucile caramelizate se pun din loc in loc, iar printre ele se pun afinele.
Cum a ramas crema, am uns si rulada si am pus nuci, afine si am stropit putin cu sirop de afine.
Se da la frigider pentru min. 30 min.