Nici nu vreau sa spun cat e de veche reteta,pe care am gasit-o tot pe aici,la Ionela parca,am modificat putin cantitatea de zahar.
Intr-un bol punem laptele caldut,cu cele trei linguri de zahar si drojdia.Lasam cateva minute deoparte apoi adaugam ouale,coaja de citrice si faina. Framantam un aluat.
Pe masa de lucru,intindem o foaie dreptunghiulara cam de 1 cm grosime.
Intre timp,amestecam cele 6 linguri de zahar cu untul,care e la temperatura camerei si nucile.
Se adauga compozitia de unt deasupra aluatului si se ruleaza. Se taie in 6 bucati.
Adaugam celelalte 6 linguri de zahar in tava si punem bucatile de aluat . Se lasa tava intr-un loc ferit de curent pana aluatul se dubleaza ca marime.
Se coc in cuptorul preincalzit cam 40-50 de minute. Se rastoarna din tava,altfel caramelul se va intari si se lasa se raceasca..