Rosti cu pastrama de pui

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2009 | 6990 vizualizari

 

Dupa o reteta din cartea "Switzerland, a culinary tour"

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 200 gr pastrama de pui
  • 2 cubulete de unt
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti cu pastrama de pui:

Se fierb cartofii in coaja, se scurg, se lasa sa se raceasca, se curata iar apoi se dau pe razatoare. Se da si pastrama de pui pe razatoare si se amesteca cu cartofii, adaugand sare si piper. Se imparte compozitia in doua. Se pune un cubulet de unt in tigaie, iar dupa ce se topeste se adauga compozitia de cartofi. Se lasa sa se prajeasca la foc mic, iar inainte de al intoarce se preseaza usor. Simplu si delicios ! Merge foarte bine cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti cu pastrama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi cu branza