Rosti cu oua

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2014 | 3104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura unt
  • 3 linguri branza rasa
  • 5 cartofi mai mari, dati pe razatoare si uscati cu prosoape de bucatarie
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 4 oua mari
  • sare, piper
  • salata pentru servit
  • ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti cu oua:

Se amesteca untul cu ceapa, cartofii, branza, sare si piper. Se aseaza mixul intr-o tava unsa cu unt si se introduce in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius si se gateste pentru 30 de minute. Se scoate si cu ajutorul unei linguri se formeaza 4 mici adancituri la distanta intre ele. In aceste adancituri se aseaza cate un ou. 

Se introduce tava inapoi in cuptor si se mai gateste 8 minute. 

Se taie in 4 portii si se seveste cu salata si ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti cu oua" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

16.10.2014, 00:08

Bya Ralu 1

16.10.2014, 00:15

Bun

Sidy 1

16.10.2014, 08:10

Tare buni sunt rosti ! Mie imi plac mult. Trebuie sa ii fac si asa cu ochiuri !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gustare rece