Rosii umplute

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2011 | 4226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 4 felii de sunca
  • 4 oua
  • cascaval (sau branza topita)
  • sare, busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute:

Se taie cate un capacel in partea de sus a rosiilor, pe unde se se scoate miezul. Se sareaza putin inauntru, apoi se pune cate o feliuta de sunca taiata fasii. Se sparge deasupra fiecarei rosii cate un ou, iar deasupra se rade cascaval sau se pun bucatele de branza topita(eu asa am pus). Se presara busuioc si se dau la cuptor pana se rumenesc bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui delicios