Covrigei graham

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2016 | 4488 vizualizari

 

Numai buni de rontait.

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina graham
  • 100 g faina alba
  • 100 ml apa calduta
  • 70 g margarina la temperatura camerei
  • sare
  • 10 ml vin alb
  • 10 g drojdie proaspata
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei graham:

Am pus faina graham si faina alba intr-un vas. Am adaugat sarea, margarina si drojdia framantand usor cu mana.

In timp ce framantam am adaugat treptat si apa si la sfarsit vinul.Am omogenizat bine.

Nu am lasat aluatul la dospit pentru ca ma grabeam, asa ca am apris focul in cuptor , am asezat hartie in tava de copt si m-am apucat sa intind aluatul.

Am taiat forme rotunde si apoi am decupat mijlocul. Am asezat covrigeii in tava si am introdus tava in cuptor pentru aproximativ 15 minute la foc mare.

Pentru ultima tava am taiat aluatul fasii.am rulat fasiile in mana, le-am rupt bucati de 7-8 cm, apoi am lipit capetele, obtinand forma rotunda de covrigei .

Foarte buni de rontait.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei graham" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

08.06.2016, 20:33

Imi place mult sa ii rontai!

Gherca Daniela 1

08.06.2016, 21:03

buni!

Anett 1

15.06.2016, 19:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merdenele crocantele(branzoase si delicioase)