Covrigei graham

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2016 | 4794 vizualizari

 

Numai buni de rontait.

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina graham
  • 100 g faina alba
  • 100 ml apa calduta
  • 70 g margarina la temperatura camerei
  • sare
  • 10 ml vin alb
  • 10 g drojdie proaspata
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei graham:

Am pus faina graham si faina alba intr-un vas. Am adaugat sarea, margarina si drojdia framantand usor cu mana.

In timp ce framantam am adaugat treptat si apa si la sfarsit vinul.Am omogenizat bine.

Nu am lasat aluatul la dospit pentru ca ma grabeam, asa ca am apris focul in cuptor , am asezat hartie in tava de copt si m-am apucat sa intind aluatul.

Am taiat forme rotunde si apoi am decupat mijlocul. Am asezat covrigeii in tava si am introdus tava in cuptor pentru aproximativ 15 minute la foc mare.

Pentru ultima tava am taiat aluatul fasii.am rulat fasiile in mana, le-am rupt bucati de 7-8 cm, apoi am lipit capetele, obtinand forma rotunda de covrigei .

Foarte buni de rontait.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei graham" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

08.06.2016, 20:33

Imi place mult sa ii rontai!

Gherca Daniela 1

08.06.2016, 21:03

buni!

Anett 1

15.06.2016, 19:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]