Rosii cu Miez de lapte

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2013 | 2817 vizualizari

 

Daca tot am vazut pe aici retete cu Miez de lapte, am cumparat si eu , sa vad ce-i poarta capul...

 

INGREDIENTE

  • rosii
  • branza telemea
  • marar
  • piper,boia de ardei dulce
  • ardei rosu
  • Miez de lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii cu Miez de lapte:

Radem telemeaua ,adaugam mararul,ardeiul rosu tocat marunt,adaugam smantana cat sa lege compozitia,piperam si adaugam putina boia dulce,aomgenizam bine

-scobim cu o lingura rosiile ,umplem cu compozitia de branza ,adaugam in varful fiecareia cate o bucatica de Miez de lapte ,decoram cu frunzulite de marar si servim.

TIPS-URI

1

ingredientele sunt folosite dupa gust si numarul de persoane

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise