Rosii cu Miez de lapte

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2013 | 2605 vizualizari

 

Daca tot am vazut pe aici retete cu Miez de lapte, am cumparat si eu , sa vad ce-i poarta capul...

 

INGREDIENTE

  • rosii
  • branza telemea
  • marar
  • piper,boia de ardei dulce
  • ardei rosu
  • Miez de lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii cu Miez de lapte:

Radem telemeaua ,adaugam mararul,ardeiul rosu tocat marunt,adaugam smantana cat sa lege compozitia,piperam si adaugam putina boia dulce,aomgenizam bine

-scobim cu o lingura rosiile ,umplem cu compozitia de branza ,adaugam in varful fiecareia cate o bucatica de Miez de lapte ,decoram cu frunzulite de marar si servim.

TIPS-URI

1

ingredientele sunt folosite dupa gust si numarul de persoane

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida gratinata