Rondele de fitofag cu cartofi umpluti

de nico15 in Peste, 7 Feb 2011 | 5578 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 cartofi  potriviti
  • 1 medalion de fitofag
  • 15 ml smantana lichida
  • 20 g branza de vaci
  • 10 g de telemea de capra
  • 1 catel de usturoi
  • sare,
  • piper,
  • ulei 
  • Pt dessign :
  • praz
  • reductie de acetto balsamico
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de fitofag cu cartofi umpluti:

Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare si o lingurita de otet, cartofii vor fierbe in coaja. Se lasa pana sunt trei sferturi fierti dupa care se scot si se lasa sa se raceasca

Separat vom lua medaliobul de fitofag in clatim intr-un jet de apa rece, dupa care se va tapeta cu hartie absorbanta sa ii luam surplusul de apa, se va unge cu ulei si se va pipera, il lasam in asteptare pana cand grill-ul este bine incalzit, dupa care il asezam pe gratar, daca este medalionul mai mare(gros) se va lasa aproximativ 7-10 minute pe fiecare parte, daca nu este facut mai lasati-l este in functie de gratarul fiecaruia.

Separat facem o crema, se va rade telemeaua de capra si se va incorpora in branza de vaci si se va adauga pentru omogenizare si smantana se sareaza, pipereaza se toaca fin si se adauga si catelul de usturoi si o frunza nu prea mare de praz.

Dupa ce cartofii s-au racit le vom da o gaura in mijloc cu aparatul de scos cotorul la mere si vom umple casrtofii cu respectiva pasta rezultata. Se va pune pe gratar atat caroful plin cu crema cat si fitilele scoase de la cartof, se vor rumenii pe ambele parti, cum observati in imaginea alaturata.

Pentru decor, vom folosi acetto balsamico si fire subtiri de praz.

Pofta Buna 

TIPS-URI

1

(gramaj per portie)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de fitofag cu cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

08.02.2011, 20:01

frumos arata

nico15 1

08.02.2011, 20:52

Pentru prietena mea Mihaela63, otetul ajuta sa nu se sfarame cartofii dar se pune putin, dragelor toate sunteti invitate la peste hahaha cu conditia sa aduca Medi pestele, hahahaha, hai sa vad ce mai zice acum
Va multumesc pentru frumoasele comentarii.
Nico

Cris2711 1

09.02.2011, 18:27

excelenta prezantarea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Peste la capac