Da,stiu.....Doamna Dia iar o sa zica.....iar peste?........Dia promit ca urmatoarea reteta va fi tot peste:))
Rondelele trebuie sa fie ceva mai mari ........de aproximativ 4-5 cm.Acestea se condimenteaza cu sare ,se stropesc cu zeama de lamaie si apoi se dau prin malai.Incingem ulei intr-o tigaie si punem rondelele sa se rumeneasca circa 3 min pe o parte si alte 3 min pe cealalta parte.Scoatem rondelele pe un prosop absorbant .Pentru fiecare rondea folosim cate 2 bucati de sunca si cate 2 bucati de cascaval(pe care le taiem ochiometric,dupa cum dorim)Impaturim bucatile de cascaval in sunca si apoi le plasam in interiorul rondelele impreuna cu marar verde taiat nu foarte marunt si cateva migdale..Intr-un vas de yena uns cu unt asezam rondelelesi dam la cuptor pana ce cascavalul se topeste si prinde o culoare aurie.
Pofta buna!