Rondele de crap umplute cu sunca si cascaval

de Bucataras Medi in Peste, 22 Ian 2012 | 4956 vizualizari

 

Da,stiu.....Doamna Dia iar o sa zica.....iar peste?........Dia promit ca urmatoarea reteta va fi tot peste:))

 

INGREDIENTE

  • 2 rondele de crap
  • malai
  • 4 felii sunca de Praga(sau orice alta sunca)
  • 4 felii cascaval
  • migdale
  • marar verde
  • ulei
  • zeama de la o jumatate de lamaie sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de crap umplute cu sunca si cascaval:

Rondelele trebuie sa fie ceva mai mari ........de aproximativ 4-5 cm.Acestea se condimenteaza cu sare ,se stropesc cu zeama de lamaie si apoi se dau prin malai.Incingem ulei intr-o tigaie si punem rondelele sa se rumeneasca circa 3 min pe o parte si alte 3 min pe cealalta parte.Scoatem rondelele pe un prosop absorbant .Pentru fiecare rondea folosim cate 2 bucati de sunca si cate 2 bucati de cascaval(pe care le taiem ochiometric,dupa cum dorim)Impaturim bucatile de cascaval in sunca si apoi le plasam in interiorul rondelele impreuna cu marar verde taiat nu foarte marunt si cateva migdale..Intr-un vas de yena uns cu unt asezam rondelelesi  dam la cuptor pana ce cascavalul se topeste si prinde o culoare aurie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de crap umplute cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (82)

Bucataras Medi 1

23.01.2012, 21:27

Mihaela, te pup cu mare drag,ce mai faci?

corina241 1

25.01.2012, 21:31

Fara cuvinte

andreea_angelo 1

16.12.2012, 12:04

ce bine arata,vreu si euuuu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu peste si fructe de mare