Stiu cum se scrie, dar imi place sa fiu eu anapoda cu drumul si pe domnii calamari sa-i numesc cal'amar, desi nu-s amari, un pic fazi, dar i-am imprietenit cu oul, sarea, piperul si faina si-o tara de ulei de masline, ca doar am fost in patria maslinelor si a Zeilor, frumoasa Grecie via Athena....
Dupa ce i-am cumparat, am trisat un pic si pentru ca ne-au intrebat daca vrem sa ne curete ei cal'amarii, am zis da si uite asa treaba a mers ca unsa..... I-am spalat un pic, am curatat pielita movalie dupa ''aripioarele'' cal'amarilor, partea care seamana cu un burlam am taiat-o rondele, par tentaculele le-am facut mai mici. Am batut oul cu sare si piper, dupa ce am clatit bine caii, i-am scurs de apa, i-am tavalit prin faina si ou si i-am prajit in ulei de masline,. Eu care nu-s fana fructe de mare, am gustat, am zis ok si gata , am dat-o pe iaurt grecesc,o bunatate.