calim ceapa taiata cit mai marunt impreuna cu usturoiul,adaugam ciupecutele si lasam impreuna la calit. Potrivim de sare, piper, supa instant. Cind sint gata scoatem pe farfurie. In aceeasi tigaie unde au fost ciupercutele,(adica nu spalam), prajite adaugam 2 linguri ulei si smantina amestecata cu lingura de faina, usturoi (faina poate fi desfacuta mai intii intr-o lingura- doua de apa). Se lasa pina cind se incheaga putin amestecind continuu.
Pinicile se taie si se dau la grill-ul de la cuptor. Se scoate putin miez din mijloc pt a face loc ciupercutelor si sosului de smantina. Pieptul de pui se taie file sau fisii subtiri si se prajeste in tigaie de teflon fara ulei. Se scoate si se tine acoperit cu putin usturoi taiat feliute. Cind painica este gata se umple cu sos de smantina si ciuperci alaturi de gratarul din piept de pui presarat cu patrunjel verde.