Sunt niste bunataturi care mi-au iesit de fiecare data.
Se amesteca drojdia cu faina cernuta si sarea, apoi se adauga laptele caldut amestecat cu zaharul, ouale si untul si se framnata aluatul pana devine elastic. Se acopera si se lasa la dospit intr-un loc caldut.
Se rastoarna aluatul pe masa infainata si se intinde o foaie de 1/2 cm grosime care se unge cu unt si se presata cu zahar si scortisoara. Se ruleaza cat mai strans si apoi se taie rulouri de cca 3-4 cm grosime care se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.
Se lasa la crescut in tava o jumatate de ora, apoi se coc 35 de minute la foc mediu, pana se rumenesc.
Pentru glazura se mixeaza untul cu zaharul si cu branza si se toarna peste rulourile calde.
1
in loc de crema de branza, am pus branza amestecata cu smantana(Fagaras de exepmlu) pe care le-am amestecat cu mixerul vertical