Role cu branza si cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2014 | 38779 vizualizari

 

Astazi am preparat din nou aluatul foietaj despre care va spuneam ca este minunat pentru un cremsnit delicios si am facut la mare viteza si aceste role tare, tare gustoase, va invit sa le savuram impreuna :) au chimen din belsug, dar desigur se pot prepara doar cu oregano sau rozmarin sau cu ce va mai place voua...

 

INGREDIENTE

  • 1 rola de aluat foietaj de casa
  • 350 gr branzeturi (cascaval si telemea in portii egale)
  • turmeric
  • chimen
  • 3 sau 4 galbenusuri de ou (pentru uns)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Role cu branza si cascaval:

http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-53858.html

Aluatul de foietaj se imparte in doua bucati egale. Se intind bucatile  intr-o foaie nu foarte subtire si se taie cu rotita de pizza in fasii.

Se ia fiecare fasie si se pune pe o suprafata de lucru, apoi se unge cu galbenus de ou si se presara branza si cascavalul razuite in prealabil, se presara chimen si turmeric si se ruleaza usor. Se pun in tava tapetata cu pergament si se coc pana se rumenesc frumos.

Sunt delicioase si merg perfect cu un pahar de bere buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Role cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu ciuperci