Risotto cu leurda si mazare

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2014 | 3689 vizualizari

 

Reteta este nemaipomenita si este luata de pe acest site http://gurmandino.ro/2014/04/05/risotto-cu-leurda-si-mazare/

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez cu bob lung
  • 1 ceapa mare alba
  • 1 legatura de leurda
  • 1 cub de maggi
  • 200 g parmezan
  • 100 ml vin alb sec
  • 3-4 pahare de apa
  • ulei de masline
  • 30 g unt
  • sare/piper/ghimbir
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu leurda si mazare:

Ceapa se toaca marunt si se pune in ulei de masline la calit.

Orezul (eu l-am clatit sub apa rece) se pune peste ceapa,se lasa cateva minute si se stinge cu vinul alb.

Cand a inceput sa scada se adauga pe rand cate un pahar de apa,condimentele si cubul maggi.

Se adauga apa pana cand orezul este facut,la sfarsit se adauga si mazarea clatita sub apa rece.

Parmezanul si leurda se dau prin robotul de bucatarie.

Orezul se ia de pe foc se adauga parmezanu si leurda si untul,se amesteca bine si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu leurda si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ardei copt, la Multicooker