Risotto cu legume

de Andra_Constantinescu in Mancare copii, 24 Mai 2016 | 7203 vizualizari

 

O mancare tare buna!

 

INGREDIENTE

  • 300 g orez + 1,2 l apa pentru fierberea acestuia + o lingurita de sare;
  • o ceapa;
  • o tija de apio;
  • 80 ml ulei;
  • o conserva de 400 g de mazare cu morcov;
  • o conserva de 340 g de porumb dulce;
  • o cescuta cu apa (150 ml);
  • putin maghiran uscat;
  • sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu legume:

Orezul se spala si se fierbe pana cand se umfla in 1,2 l de apa cu o lingurita de sare, dupa care se clateste cu apa rece.

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.

Tija de apio se spala si se toaca.

Ceapa si tija de apio se calesc in ulei cu putina sare, dupa care se adauga mazarea, morcovul si porumbul dulce (clatite cu apa), o cescuta cu apa si putina sare si se fierb putin. Se pune orezul si putin maghiran uscat si se mai tine mancarea la foc doar cateva minute, cat sa se intrepatrunda aromele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu dovlecei si rosii uscate la soare