Reteta simpla si gustoasa de Ciorba de porc in zeama de varza

de katty in Ciorbe, 12 Dec 2020 | 8995 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

12.12.2020, 17:23

abstract01 1

12.12.2020, 17:37

Delicioasa!

Ina 1

12.12.2020, 18:15

Mie dor de o ciorbă de os...

madi_marin 1

12.12.2020, 18:31

Bucataras Diana 1

12.12.2020, 18:54

Constelatialeu 1

12.12.2020, 19:22

Delicioasa !

vasimur 1

12.12.2020, 20:05

RODIMUR 1

12.12.2020, 20:43

Da, este bună ciorba din carne de porc, cu moare de varză...

Bunica 1

12.12.2020, 21:14

Eheeeeee,o ciorba de iarna!

Lau 1

12.12.2020, 21:19

Bunaaa

mihaelar63 1

12.12.2020, 21:35

Buna ciorbita !!!

Panacris 1

13.12.2020, 08:50

mirela0911 1

13.12.2020, 10:54

Buuuuna rau ciorbica cu zeama de varza!

dantes 1

13.12.2020, 10:56

Buna!

Gherca Daniela 1

13.12.2020, 15:55

gustoasa!

abstract01 1

13.12.2020, 22:25

Sidy 1

14.12.2020, 16:13

De-li-cioa-sa !!!

Rocsi 1

17.12.2020, 21:02

Nu am mancat niciodata ciorba acrita cu zeama de varza, insa ma incanta mult ciorba ta!

Rahela Velicu 1

28.12.2020, 14:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din pulpa de porc, acrita cu moare de varza