Reteta simpla si delicioasa de Foietaj cu dovleac
Poza e cam neclara... asa se intampla cand nu ai timp de poze si nici lumina becului nu te ajuta cu nimik :D ... Dar chiar daca poza nu e reusita ...foietajul a fost atat de bun...
Ingredintele sunt simple si accesiile tuturor: foietaj, dovleac, zahar, ulei
Ingrediente pentru Reteta simpla si delicioasa de Foietaj cu dovleac:
Cum se prepara Reteta simpla si delicioasa de Foietaj cu dovleac:
Foietajul il scoatem din timp din congelator pentru a se dezgheta la temperatura camerei.
Dovlecul il curatam de coaja si il dam prin razatoare.Il punem intr-o sita si lasam sa se scurga zeama.
Intr-o tigaie punem ulei si calim dovleacul impreuna cu zaharul ( zaharul poate varia in functie de cat de dulce vrem sa fie dovleacul) .
Intindem foietajul ,il ungem cu unt .Punem compozitia de dovleac si rulam .
Dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pana ce foietajul s-a rumenit frumos .
Se lasa sa se raceasca si dupa preferinta se poate pudra cu zahar pudra
Delicioasa este si reteta de Placinta cu dovleac sau Melc cu dovleac
Va recomandam si reteta de Prajitura cu dovleac si branza