Reteta simpla pentru un blat de tort perfect

de Patricia Iordache in Dulciuri, 25 Iul 2013 | 619462 vizualizari

COMENTARII (98)

Dea_Dea 1

25.07.2013, 17:35

Ce frumos a iesit!!!

COSTEO 1

25.07.2013, 17:37

Foarte frumos arata!

Merisor 1

25.07.2013, 17:38

Super este!

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:38

Dea...multumesc!

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:39

Costeo...pana la urma iti place sau nu? Ca vad ca inainte de floricica e un semn cu degetul in jos.

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:39

Merisor drag...

laura_n 1

25.07.2013, 17:40

si eu folosesc aceeasi reteta praful de copt face ca blatul sa se lase dupa copt, nici eu nu il folosesc.

- Andreea - 1

25.07.2013, 17:42

Eu am facut odata fara praf de copt dar nu a iesit ...a crescut foarte putin.De copt era copt dar nu crescuse

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:42

Asa este, Laura. Dar am intalnit persoane care nu concep sa faca blat de tort fara praf de copt de teama ca nu creste.

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:44

Draga Andreea, data viitoare sa incerci aceasta reteta si-o sa ma pomenesti!

Merisor 1

25.07.2013, 17:44

Eu nu pun praf de copt decat daca mi se pare ca nu s-au batut albusurile bine, totul depinde de albusuri.

- Andreea - 1

25.07.2013, 17:55

Paty chiar am sa incerc !!!

MotanLaOale 1

25.07.2013, 17:56

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:57

Ai dreptate Meri, in privinta albusurilor! Insa, mi s-a intamplat odata ca ouale sa fie la temperatura camerei si parca albusurile nu s-au batut asa bine, dar, pana la urma, blatul a crescut.

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:57

Motanel...

simona72 1

25.07.2013, 17:57

laura_n 1

25.07.2013, 18:08

Merisor, intotdeauna ousorul face treaba buna ))

Constelatialeu 1

25.07.2013, 18:12

Mie imi place blatul cu nuca si iese foarte bine,nu se lasa....dar voi tine minte blatul perfect...

Bya Ralu 1

25.07.2013, 18:13

super

Rocsi 1

25.07.2013, 19:59

Mie nu-mi iese mereu perfect si cred ca din cauza cuptorului sau nu stiu de ce..Bravo

angyb 1

25.07.2013, 20:01

loredanaaa 1

25.07.2013, 20:12

Ce bine ti-a iesit,am sa incerc si eu

nilgun 1

25.07.2013, 20:13

cam asa il fac si eu, dar din 6 oua pt tava de 26 de cm...dar nu am rabdare sa il tai a doua zi, tot atunci, dupa ce se raceste

Doralinda 1

26.07.2013, 00:07

Am si eu multe retete de tort, nu mi s-au lasat niciodata, dar o voi incerca si pe a ta! Arata bine! La favorite cu ea ca sa nu o caut dupa aia pe tot site-ul!

Valclaudia 1

26.07.2013, 06:25

chiar bine arata, am sa probez si eu reteta ta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parfait de nugat