Reteta simpla de Fursecuri cu stafide, gust autentic al copilariei

de Oana in Dulciuri, 11 Mai 2009 | 111219 vizualizari

COMENTARII (32)

Sabina 1

11.05.2009, 22:04

bun bun ...si eu am trecut de mult pe lista aceste fursecuri ...sper sa ajung sa le fac cat de curand
arata foarte bine, Oana, mai aveti si pentru mine 2-3?

ANCA 1

11.05.2009, 22:22

ptiu, am uitat de ele complet,bune rau, eu pun si nuca sau alune! acum ceva ani faceam si eu mereu!

Oana 1

11.05.2009, 23:11

Sabina, mai am, ca au iesit multe! 2 castroane
Ancuta, stiu! si eu faceam cu sor-mea mai mereu cand eram la mama acasa si mi-a facut pofta Irina, o prietena. Poate scrie si ea o reteta!!!

Oana 1

11.05.2009, 23:12

Au mancat astia mici cu 2 guri! Stef era numai firimituri si tropaia pe langa mine Vlad alegea numai din alea cu multe stafide

luminita20_2006 1

12.05.2009, 20:45

chiar suna fff bine....hm....maine ma pun pe treaba...daca sotul papa tot tortul azi

Oana 1

12.05.2009, 22:14

Sora, esti de groazaaa Au iesit bune??

Bucataras 1

20.05.2009, 20:44

Simona, nu incerci sa devii bucataras? Avem gashk misto, avem premii super

Oana 1

21.05.2009, 00:13

Gina, nu stiu daca ar mai iesi asa fragede fara amoniu...dar e special pentru prajituri. Chiar nu stiu cu ce s-ar putea inlocui...
Simo, sper sa-mi pastrezi si mie din fursecurile tale

yammy 1

24.05.2009, 17:02

o sa le incerc

Oana 1

11.07.2009, 18:22

Kiki, au iesit bune?

Valentina 1

16.01.2010, 16:56

Eu le-am facut cu bucatele de ciocolata si au fost nemaipomenite!!!!!!

Oana 1

16.01.2010, 19:10

Super, Vali As fi gustat si eu cateva

springflower24 1

11.10.2010, 13:56

Fursecurile astea sunt minunate: usor de facut, cu gust ca al celor de la cofetarie! Dispar repede din farfurie, incepi sa mananci si nu te poti opri!

Multumesc Oana pentru reteta!

Oana 1

11.10.2010, 16:27

Asa e, sunt mai bune ca cele de la cofetarie Am facut si eu de curand o tura

kamy 1

11.10.2010, 16:46

OANAAA.......nu am amoniac...se poate praf de copt sau bicarbonat????

springflower24 1

11.10.2010, 19:09

Eu le-am facut cu bicarbonat de sodiu si au fost ok..

kamy 1

11.10.2010, 19:34

ms spring...

Oana 1

11.10.2010, 21:46

Scuze, nu am fost pe faza...sunt inca la serviciu si am de lucru Eu nu am facut decat cu amoniu, nu stiu cum ies cu altceva, dar daca a incercat Spring si au fost ok...spor la treaba!

moi_miruna 1

27.10.2010, 14:48

Wow, mi-au iesit super!!! Le-am incercat si cu ciocolata topita, un fel de limbi de pisica, numai ca au iesit mai mult "limbi de elefant". Am folosit o lingurita ceva mai mare si am pus ceva mai multa compozitie .
Oricum, multumesc tare mult, datorita tie, prima mea experienta culinara cu fursecuri a fost un succes
Sa citim numai de bine

Ellena 1

09.11.2010, 21:30

Buna Oana,vreau sa te intreb,amoniu poate fi inlocuit?eu nu gasesc deloc in italia asa ceva sau nu am vazut eu in supermarkete ms

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu branza dulce si stafide