Descopera reteta reinterpretata de salata Boeuf, in varianta de post. Un preparat gustos si usor de facut, ideal pentru zilele de post, folosind ingrediente vegetale pentru o masa delicioasa.
Reteta reinterpretata de Salata Boeuf, in varianta de post
Cum se prepara Reteta reinterpretata de Salata Boeuf, in varianta de post
1.Am spalat si am pus legumele la fiert in apa rece si putina sare.Cand s-au fiert le-am lasat la racit.Apoi le-am curatat si le-am taiat cubulete mici.
2.In alta olicica am pus la fiert cartofii,curatati si taiati rondele,cu putina sare.Cand s-au fiert i-am scurs de zeam,i-am mixat pana s-au zdrobit.Incet incet am pus ulei,continuand ca mixez.Am pus mustarul,apa rece,sare si am mixat in continuare,punand ulei.Am pus zeama de lamaie (fiecare pune dupa gust).
3.Intr-un bol am pus legumele,castravetii taiati cubulete mici,maslinele,maioneza (am pastrat 2 lg pentru ornat) si am mestecat.Am potrivit de sare.
4.Am pus-o intr-o tava,am ornat si am pus-o la rece.(fiecare orneaza cum ii place mai mult).
Pofta buna!
Noua ne place mult de tot varianta cu pui - Reteta de salată Boeuf adaptata - varianta cu piept de pui, desi originala e cea mai buna! - Salata de boeuf
O alternativa la fel de delicioasa e si Salata cu legume, ciuperci si maioneza