Reteta Prajitura Rudy, o bunatate de prajitura, frageda si aromata

de deyutzky in Prajituri, 30 Noi 2014 | 69369 vizualizari

COMENTARII (34)

Liaharrabn 1

03.12.2014, 00:04

Criss 1

31.01.2015, 06:04

Foarte buna

mihaelar63 1

31.01.2015, 14:54

reteta clasica dar foarte buna !!!

Panacris 1

02.02.2015, 17:55

PetrutaStanescu 1

01.02.2017, 12:30

Dar zaharul din aluat cum se dizolva

deyutzky 1

01.02.2017, 21:07

PetrutaStanescu, compozitia blatului este ca pentru biscuiti, deci nu e nevoie sa dizolvi inainte zaharul. Pot sa-ti spun ca am facut prajitura asta de multe ori si mereu iese nemaipomenit de buna. Poti sa o incerci cu incredere!

GabrielPopa 1

22.02.2017, 02:27

Eu in aluat am folosit zahar farin si a iesit un aluat excelent de bun. Iar la crema am folosit branza crema in loc de branza proaspata, in felul acesta crema este mult mai fina. Este o reteta nemaipomenit de buna

deyutzky 1

22.02.2017, 06:56

Gabriel, multumim pentru idei! Ma bucur ca ai incercat-o si ca ti-a placut!

danacoltor 1

05.05.2017, 19:11

Este buna dar totuși rămÂne aluatul de sub brânză puțin cleios. De ce?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]