Reteta delicioasa de Profiterol cu crema de vanilie si glazura de ciocolata

de BakeUpArtist in Dulciuri, 24 Noi 2016 | 7725 vizualizari

COMENTARII (22)

Constelatialeu 1

24.11.2016, 19:52

Ce bine arata !

portiadelumina 1

24.11.2016, 19:54

Nu e doar gustul copilăriei tale, ci al multora din noi.
Arată foarte bine, bravo!

Bya Ralu 1

24.11.2016, 19:55

cum arata

BakeUpArtist 1

24.11.2016, 20:05

Va multumeeeesc!

CameliaR 1

24.11.2016, 20:07

Arata super!

Rahela Velicu 1

24.11.2016, 20:31

deliciu!

deyutzky 1

24.11.2016, 20:39

Perfect!

Satisfyyourcravings 1

24.11.2016, 21:01

Vai cum arata!

Rocsi 1

24.11.2016, 21:02

Super, super delicioase!

MotanLaOale 1

24.11.2016, 23:22

anca_rm 1

25.11.2016, 08:35

ce delicioase sunt

BakeUpArtist 1

25.11.2016, 12:30

Multumesc!

cosminstroe 1

25.11.2016, 13:08

Felicitari, Bake-Up Artist! Sa poti reproduce o emotie aparte doar printr-un factor vizual e ceva...Tine-o tot asa, vei fi mare!

RuxyRux 1

25.11.2016, 22:35

O minunatie! Arata divin!

dantes 1

26.11.2016, 08:34

Delicios!

BakeUpArtist 1

26.11.2016, 08:59

Va multumesc frumos!

Sidy 1

28.11.2016, 08:51

Un deliciu al copilariei noastre ! Multumim pentru rasfat !
Bravo tie...dar profiterolul ar trebui sa aiba si inghetata linga...

Ina 1

28.11.2016, 15:24

Tare bune sunt si ti-au iesit perfecte

Rahela Velicu 1

28.11.2016, 20:57

woow!

Zebra 1

29.11.2016, 09:31

Buna ziua si felicitari pt.un preparat reusit. Va rog sa precizati cum faceti glazura si procedeul de umplere al bilelor din aluat choux. Cu bine! Zebra.

diaconta 1

30.11.2016, 21:36

ce prezentare de exceptie.Bravo!

BakeUpArtist 1

01.12.2016, 14:01

Buna ziua. Va multumesc pentru aprecieri. Pentru umplere folosesc un posh cu dui lung si ascutit, cu care patrund in choux, ca sa isi pastreze forma frumoasa si umplu
Glazura este facuta din ciocolata amaruie topita pe baie de aburi. Dupa ce se topeste, am adaugat 2 linguri de ulei si am incorporat Se invelesc foarte frumos.
Numai bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Eclere