Reteta delicioasa de post cu orez si prune uscate

de oO_ acnA _Oo in Dulciuri, 28 Noi 2012 | 21338 vizualizari

COMENTARII (12)

Dana_Retetegg 1

28.11.2012, 16:29

buun

MotanLaOale 1

28.11.2012, 16:44

bun bun

Merisor 1

28.11.2012, 17:06

E bun si eu fac din asta

portiadelumina 1

28.11.2012, 17:09

La noi se face la pomeni (pentru pus pe vase). Dar se face şi ocazional ca mâncare ori desert (bătrânii îl folosesc ca desert).Are gust deosebit

Bya Ralu 1

28.11.2012, 17:22

bun

- Andreea - 1

28.11.2012, 19:03

mincarea asta imi aduce aminte de bunica mea

Ligia Bxl 1

28.11.2012, 19:38

da si eu fac asa

Lau 1

28.11.2012, 20:29

Sim0na 1

28.11.2012, 20:45

bunica facea cand eram mica...

ANNA_46 1

29.11.2012, 01:50

Super combinatia

oO_ acnA _Oo 1

10.12.2012, 14:18

merci mult bucatarasi

Panacris 1

12.12.2012, 08:03

Bun, bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu gem de gutui (de post)