Reteta de preparare a papanasilor prajiti

de lia maria in Dulciuri, 18 Ian 2011 | 8127 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Ceva dulce, rapid si delicios.

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 400 g branza de vaci  
  • 1 ou
  • o lingura zahar
  • 90 g faina
  • 1/2 pachet praf de copt
  • o lingura gris
  • coaja de lamaie
  • 1 zahar vanilat 
  • ulei pentru prajit
  • dulceata
  • frisca 

   

Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor prajiti:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecam branza cu zaharul,oul, coaja de lamaie si vanilia apoi adaugam faina si grisul. Modelam bile, cu mana infainata, le asezam pe o tava tapetata cu faina si apasam pe mijloc pentru a obtine un orificiu. Incingem uleiul in tigaie, rumenim papanasii pe ambele parti, apoi ii scoatem din tigaie pe un servet de hartie.

Servim simpli sau cu dulceata, smantana, frisca sau pudrati cu zahar farin.

Eu i-am servit cu dulceata de prune si frisca.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

miremirc 1

19.01.2011, 11:39

foarte buni;mie imi plac mult de tot cu inghetata de vanilie si finetti

Mitinita 1

20.01.2011, 21:46

vai ce mi-ai facut cu papanasii tai

ela 1

21.01.2011, 23:08

Lia...sa imi aduci si mie cand vii la mine ca nu am mai mancat papanasi de o eternitate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede, cu gem de prune cu nuci