Reteta de preparare a papanasilor fierti

de MIUTA in Dulciuri, 7 Oct 2011 | 5614 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 3 linguri gris
  • 3-4 linguri faina
  • sare
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza de vaci cu galbenusul,faina,grisul si albusul batut spuma cu un praf de sare si zaharul vanilat.

Se pune intr-o cratita la fiert apa cu sare.

Cand apa clocoteste se pun papanasii facuti cu mana unsa cu faina.

Se lasa la fiert 15-20 minute si se scot cu o spumiera.

Se dau prin pesmet prajit in unt amestecat cu zahar.

Se servesc simpli,cu dulceata sau topping de fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni