Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata

de kryky_55 in Dulciuri, 7 Iun 2009 | 19106 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor un desert simplu si bun rau de tot!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • faina cat cuprinde  
  • smantana
  • nutella
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecati oule cu zaharul si branza de vaci,adaugati zaharul vanilinat ,apoi putin cate putin puneti faina pana cand aluatul devine elastic.

Aluatul fiind facut va apucati sa formati mingiute cu mana umeda pe care la gauriti la mijloc cu degetul.

Le prajiti  intr-o tava cu mult ulei de floare soarelui pe ambele parti ,dupa care le scoateti pe un servetel ca sa absoarba surplusul de ulei.

Ornati dupa bunul plac cu muuuulta ciocolata si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

kryky_55 1

08.06.2009, 01:44

Multumesc MIha

gaby_gabytza 1

20.09.2011, 20:18

yammy ciocolata

radu092 1

15.02.2013, 18:43

eu as recomanda sa se parjeasca in untura se obtin niste papanasi mult mai fragezi

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert cu inghetata de vanilie,bezele si fructe de padure