Reteta de preparare a papanasilor aromati

de RuxyRux in Dulciuri, 25 Noi 2010 | 4648 vizualizari

COMENTARII (15)

mena29 1

26.11.2010, 09:23

ruxy,ma fac grasa aici

MotanLaOale 1

26.11.2010, 09:47

super buni

Rocsi 1

26.11.2010, 09:52

danamatei 1

26.11.2010, 10:44

RuxyRux 1

26.11.2010, 11:15

Mena...hay ca nu ingrasa chiar asa tare privitul
Fetelor
Domnul motan

aziz 1

26.11.2010, 11:46

mmmmmmmmmmm o portie si pt mine ruxxxx

Adinacarla 1

26.11.2010, 12:01

super buni

divainbucatarie 1

26.11.2010, 12:14

imi plac papansii!! chiar azi fac pentru musafiri!

kamy 1

26.11.2010, 12:32

ruxy...faina cat cuprinde?????

MIUTA 1

26.11.2010, 12:52

Ruxy si eu vreau....am venit

RuxyRux 1

26.11.2010, 14:18

In jur de 5-6 linguri Kamy scumpa mea...va pup pe toate

lilik 1

26.11.2010, 16:09

ador papanasii dar nu m-am incumetat niciodata sa-i fac
la fav reteta ta si sper sa o incerc kt de curand

AndreeaMaria 1

26.11.2010, 21:54

Cris2711 1

04.01.2011, 11:03

si eu papanasii

RuxyRux 1

04.01.2011, 11:09

Cris ce surpriza fetelor ma bucur ca v-au placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de miere si crema de vanilie