Reteta de preparare a papanasilor

de Bucataras Monica in Prajituri, 16 Dec 2013 | 3318 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr brinza de vaci,
  • 100 gr zahar ,
  • 2 oua ,
  • 1 praf de copt sau 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • coaja de lamiie,
  • 1 virf de cutit de sare ,
  • 200 gr faina ,
  • ulei ptr prajit cam 0.5 l
  • dulceata de visine
  • smintina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca brinza cu sarea , zaharul , praful de copt , coaja de lamiie , oualele , faina.

Se obtine un aluat din care se fac bile un pic marute ce vor fi strapunse la mijloc.

Intre timp uleiul se pune la incins , iar  " bilutele " noastre la prajit  la foc potrivit , astfel riscati sa mincati papanasi bronzati ;

Cind sunt gata se servesc cu dulceata si smintina . 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor