Raffaello ~1~

de ionix in Prajituri, 7 Apr 2010 | 5686 vizualizari

 

Am adaptat putin reteta pe care-o faceam pana acum.. o reteta simpla, rapida si foarte gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 500 g unt cu 85% grasime
  • O cana cu nuci uscate si pisate marunt
  • O cana de foi de napolitane pisate
  • 2 cani cu zahar pudra
  • 4 pliculete de zahar vanilat
  • Nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello ~1~:

 

Untul se lasa la temperature camerei si se rupe in bucatele.

Se pune zaharul si zaharul vanilat iar apoi se pune peste unt.

Se freaca bine pana se topeste zaharul iar apoi se adauga nuca si napolitanele.

Din compozitia rezultata se fac niste mingiute care se dau prin nuca de cocos.

Se dau la frigider pentru a se intari si apoi se mananca.

 

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se foloseste un unt mai gras pentru  ca un unt slab va lasa apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello ~1~" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (11)

Dana Cristea - pusikmea 1

07.04.2010, 17:36

f frumoasa poezioara

lia maria 1

12.04.2010, 09:53

vin si eu cu 5 furculite

ionix 1

12.04.2010, 14:33

mersic fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]