Reteta de prajitura Snickers, un deliciu cu alune si caramel

de Ela68 in Prajituri, 21 Noi 2013 | 377315 vizualizari

COMENTARII (63)

diaconta 1

25.12.2013, 22:05

Ela,am facut-o si eu si a fost grozav de buna dar nu la fel de inalta ca si a ta,iar crema s-a inmuiat,probabil pentru ca eu am mixat galbenusurile cu zaharul,vad ca trebuiau doar amestecate

Ela68 1

25.12.2013, 23:53

E bine cum ai procedat, trebuiau si fierte pana incepea sa se ingroase. "Lasam sa fiarba la foc mic pana ce crema incepe sa se ingroase". Aici cred ca trebuia s-o mai lasi la fiert inca putin, e ca si la caramel, trebuie avut grija sa nu treci in extrema cealalta, altfel devine tare.
Inca putin si era perfecta.
Ai folosit o tava cu aceeasi suprafata ? Mie imi plac prajiturile inalte, tocmai de aceea am tendinta sa cresc putin cantitatile, astfel incat sa-mi iasa turnulete

diaconta 1

26.12.2013, 15:42

Ela,eu zic c-am fiert-o destul pentru ca dupa ce se racise era foarte greu de intins,mi-a fost teama ca daca o mai las nu o mai pot intinde.Dea aceea nu inteleg de ce s-a inmuiat.
Am folosit o tava de 40x28 cm,blatul a fost suficient de inalt,caramelul a fost cam ingust,dar tocmai pentru ca nu era destul de tare.
Am eu o problema cu bezeaua si caramelul.Acum a iesit bezeaua dar caramelul nu ))))

Ela68 1

26.12.2013, 23:48

Mai ales cu bezeaua elvetiana

diaconta 1

29.01.2014, 09:57

Ela,bezeaua aia m-a cam "muncit" )))

ryta 1

22.02.2014, 19:51

Carmen 1

21.01.2015, 07:47

cea mai CEA praji - dupa fi-miu!

Ela68 1

22.01.2015, 18:39

Carmen, am aceeasi parere ca fiul tau

poa 1

15.05.2015, 09:26

Ce bine arata!

Xandrinne 1

23.08.2015, 07:55

CristiCiorogariu 1

23.12.2018, 22:00

Mi-a ieșit blatul ok, dar crema nu știu ce S-a întâmplat a ieșit grăsimea deasupra după ce am oprit focul, oare când se răcește se va întări sau nu?

Ela68 1

25.12.2018, 19:57

Cristi, ma gandesc ca ai tinut-o pre mult pe foc si s-a taiat. Am intrat prea tarziu aici, imi pare rau !

dantes 1

19.08.2022, 10:25

Delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca