Ela,am facut-o si eu si a fost grozav de buna dar nu la fel de inalta ca si a ta,iar crema s-a inmuiat,probabil pentru ca eu am mixat galbenusurile cu zaharul,vad ca trebuiau doar amestecate
E bine cum ai procedat, trebuiau si fierte pana incepea sa se ingroase. "Lasam sa fiarba la foc mic pana ce crema incepe sa se ingroase". Aici cred ca trebuia s-o mai lasi la fiert inca putin, e ca si la caramel, trebuie avut grija sa nu treci in extrema cealalta, altfel devine tare.
Inca putin si era perfecta.
Ai folosit o tava cu aceeasi suprafata ? Mie imi plac prajiturile inalte, tocmai de aceea am tendinta sa cresc putin cantitatile, astfel incat sa-mi iasa turnulete
Ela,eu zic c-am fiert-o destul pentru ca dupa ce se racise era foarte greu de intins,mi-a fost teama ca daca o mai las nu o mai pot intinde.Dea aceea nu inteleg de ce s-a inmuiat.
Am folosit o tava de 40x28 cm,blatul a fost suficient de inalt,caramelul a fost cam ingust,dar tocmai pentru ca nu era destul de tare.
Am eu o problema cu bezeaua si caramelul.Acum a iesit bezeaua dar caramelul nu ))))