Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2024 | 7648 vizualizari

 

Special pentru pofticioși, astăzi vă împărtășim o rețetă simplă și delicioasă de plăcinte la tigaie
Bune de nu te saturi mâncând din ele!
Pentru Rețeta de plăcinte la tigaie cu brânză și cașcaval sunt necesare câteva ingrediente: făină, ouă, ulei, chefir, brânză, cașcaval.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval:
  • aluat:
  • 1 ou
  • 1 linguriță de sare
  • 2 linguri de ulei
  • 500 g de chefir
  • 750 g de făină
  • 1 praf de copt
  • Umplutură:
  • 500 g de brânză telemea
  • 500 g de cașcaval
  • 2 ouă
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval:

Iata cum se prepara Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval:

Pentru a pregăti aluatul, amestecă oul, sarea, uleiul și chefirul într-un bol mare. Adaugă treptat făina și praful de copt, amestecând până obții un aluat omogen și elastic.

Într-un alt castron, amestecă brânza telemea și cașcavalul ras, apoi adaugă ouăle și amestecă bine.

Împarte aluatul în bucăți mai mici și întinde-le în foi subțiri. Pune umplutura pe jumătate din fiecare foaie, apoi acoperă cu cealaltă jumătate și presează marginile pentru a sigila plăcintele.

Încinge o tigaie antiaderentă, fără ulei. Pune plăcintele în tigaie și coace-le pe ambele părți până devin aurii și crocante. Și gata! Plăcintele tale la tigaie cu brânză și cașcaval sunt pregătite să fie savurate.

Poftă bună!

Vezi si reteta de Placinte din cartofi umplute cu sunca si cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de placinte la tigaie cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pernite picante de cartofi