Reteta de baza de blat de tort cu cacao

de ralu_ca in Torturi, 29 Noi 2014 | 19620 vizualizari

 

Reteta de baza de blat de tort cu cacao: simplu si delicios, ideal pentru orice tort. Textura pufoasa si aroma intensa de cacao fac acest blat perfect pentru orice ocazie, putand fi combinat in variante foarte multe, la fel de reusite dew fiecare data! Oua, zahar, faina, sunt cateva dintre ingrediente.

 

INGREDIENTE

Ingrediente Reteta de baza de blat de tort cu cacao

  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 4 linguri cacao
  • 1 fiola esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de baza de blat de tort cu cacao:

Preparare Reteta de baza de blat de tort cu cacao

Am separat albusurile de galbenusuri. Albusurile cu 5 linguri zahar le-am batut spuma, iar galbenusurile cu 3 linguri zahar si esenta rom le-am batut pana devine de culoare galben deschis si cresc in volum.

Cele doua compozitii le amestec si mixex usor, apoi adaug faina si cacao si se incorporeaza in compozitie. Intr-o tava de tort detasabila tapetata cu hartie copt, turnam compozitia si introducem la cuptorul preincalzit pana ce se coace ( proba cu scobitoarea )

Se scoate de pe inel, lasam sa se raceasca, il taiem si il pregatim pentru un tort gustos.

Pentru varianta fara cacao, ai reteta aici - blat de tort., iar aici pe cea de blat de tort cu nuca

Iti las si reteta unui delicios Tort de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de baza de blat de tort cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Deset tort cu ciocolata, visine si crema de portocale