Reteta de baza de blat de tort cu cacao: simplu si delicios, ideal pentru orice tort. Textura pufoasa si aroma intensa de cacao fac acest blat perfect pentru orice ocazie, putand fi combinat in variante foarte multe, la fel de reusite dew fiecare data! Oua, zahar, faina, sunt cateva dintre ingrediente.
Ingrediente Reteta de baza de blat de tort cu cacao
Preparare Reteta de baza de blat de tort cu cacao
Am separat albusurile de galbenusuri. Albusurile cu 5 linguri zahar le-am batut spuma, iar galbenusurile cu 3 linguri zahar si esenta rom le-am batut pana devine de culoare galben deschis si cresc in volum.
Cele doua compozitii le amestec si mixex usor, apoi adaug faina si cacao si se incorporeaza in compozitie. Intr-o tava de tort detasabila tapetata cu hartie copt, turnam compozitia si introducem la cuptorul preincalzit pana ce se coace ( proba cu scobitoarea )
Se scoate de pe inel, lasam sa se raceasca, il taiem si il pregatim pentru un tort gustos.
Pentru varianta fara cacao, ai reteta aici - blat de tort., iar aici pe cea de blat de tort cu nuca
Iti las si reteta unui delicios Tort de ciocolata