Reteta Contesei Ilona – piept de pui cu sote de ghebe si orez

de Lia_ in Pui, 2 Sep 2013 | 6868 vizualizari

COMENTARII (30)

Angelina_Elena 1

02.09.2013, 20:39

Cat de bine arata si ce bun trebuie sa fie!

Bya Ralu 1

02.09.2013, 20:42

vin la tine la masa

madi_marin 1

02.09.2013, 20:43

da...arata foarte bine, iar ghebele sunt o adevarata delicatesa!
p.s...in propozitie e vorba de pieptul contesei?

Lia_ 1

02.09.2013, 20:48

Cand aveti timp, sa si cititi reteta este buna de tot!

Madi, ia-o cum vrei tu

Constelatialeu 1

02.09.2013, 20:50

Mama te-ai dat cu boieroaicele,i-a sa cauti o reteta si cu Papa Clement...

diaconta 1

02.09.2013, 20:51

Bune gusturi are contesa asta ))
Bravo Lia

kukibella 1

02.09.2013, 20:52

Rocsi 1

02.09.2013, 20:54

O nebunieeee

babi5 1

02.09.2013, 20:58

Bun si gustos prezentare ireprosabila nota 10

Valclaudia 1

02.09.2013, 21:00

mai ai un zece si de la mine!Deci te-ai scos, Liuto draga! Felicitari, multa investitie de orice fel gasesc in postarile tale!

Aurelia 07_07 1

02.09.2013, 21:04

Super buna

Merisor 1

02.09.2013, 21:10

Arata imbietor!

Lia_ 1

02.09.2013, 21:11

Cleme, e numai o zvacnire ca urmatorul link din favorite e cu shaorma dar n-am facut-o cu prioritate pt ca abia terminaram frigaruile alea cu lipii si-am mai dat-o si pe sosuri

Babi, e un plagiat de data asta ... L-am copiat intocmai. E pasiunea mea!

Ei, Clau, exagerezi ... stai sa vezi ca zilele astea o dau pe shaorma

Merci fetelor! ... va pup

papabundetot 1

02.09.2013, 21:15

minunat!!!

Corinuta 1

02.09.2013, 21:17

O mancare completa si complexa! Te felicit Lia pentru ca ne aduci de fiecare data ceva deosebit!

Panacris 1

02.09.2013, 21:27

Acuma eu ce să zic, Ilona nu prea e nume românesc, dar hai treacă de la mine Se pare că am și eu ceva urme de contesă în vene, mereu prepar Zmeilor pui cu ciuperci și smântână, acum am văzut că nu am postat rețeta Oricum am să fur de aici câteva ceva! Partea cu berea neagră nu am probat-o

Lia_ 1

02.09.2013, 21:29

Danutaza si Corina

Corina, am avut timp de un rasfat. Dar asta nu e de bun augur.

Cris, jur ca eram cu gandul la ghebele tale cand preparam. Dar de unde ghebe proaspete aici la noi!? ... Pai asta comentam si eu in introducere, ca nu stiu cat de romanca o fi dar imi place sa cred ca reteta face parte din bucataria romaneasca

Panacris 1

02.09.2013, 21:34

Așa, vezi că și eu mai citesc în diagonală vizavi de rețeta Claudiei

Lia_ 1

02.09.2013, 22:06

laura_n 1

02.09.2013, 22:20

am lesinat sote-ul ala de ghebe m-a dat pe spate

Bunica 1

02.09.2013, 22:21

Lia_ 1

02.09.2013, 22:36

LAura, Buni

MotanLaOale 1

02.09.2013, 22:54

FlaviaD 1

03.09.2013, 01:15

Imi place

Sidy 1

03.09.2013, 07:50

Un adevarat rasfat, Lia draga ! Esti o scumpa....orez ciorofleaca Zau ca n-am mai auzit !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sote de ciuperci cu piept de pui si usturoi